CSM Bakery Solutions - wereldwijde marktleider op het gebied van bakkerijproducten

CSM Bakery Solutions is wereldwijd marktleider op het gebied van bakkerijproducten. Onze bakkerijdivisie biedt een compleet assortiment van de beste ingrediënten en bakkerijproducten. Daarnaast bieden wij onze klanten alle voordelen van onze veelomvattende, wereldwijde expertise en onze vooruitstrevende technologie.

CSM Bakery Solutions heeft zich ten doel gesteld klanten te helpen om nog succesvoller te worden in hun eigen markt. Het aanbod van producten en diensten is erop gericht het leven van onze klanten te vergemakkelijken en hen te helpen de omzet te verhogen. Wij doen dit door te voorzien in zowel front-end als back-end oplossingen en door nauw met hen samen te werken. Onze aanpak omvat een gecombineerde inzet van onze mondiale resources en lokale, klantgerichte expertise. Zo maken wij gebruik van onze wereldwijde innovatie-expertise zonder hierbij de lokale behoeften uit het oog te verliezen. Dit maakt het verschil voor onze klanten en voor hun kansen op succes.

CSM Bakery Solutions biedt een breed productassortiment variërend van ingrediŽnten tot halffabricaten, diepvries-, afbak- en kant-en-klare producten. Tot onze klanten behoren ambachtelijke bakkers, bakkerijketens, in-store bakkerijen, industriële bakkerijen, het foodservice- en het out-of-homesegment. CSM Bakery Solutions heeft vestigingen in Europa, Afrika, de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Azië.

CSM Benelux ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, industriële brood-en zuivelproducenten, retailers en talrijke foodservice klanten.

Ons assortiment bestaat uit o.a. broodmixen, margarines, fruitvullingen, bake-off producten, muffins en donuts.

CSM Benelux is tevens de naam achter een aantal sterke merken als Waldkorn®, Molco, Debco, Trio en Kate's Cakes.


CSM Benelux
Borrewaterstraat 182
B-2170 Merksem
http://www.csmbaking.com/benelux

+32 3 641 78 00 (Alg)
+32 3 641 71 15 (Customer Solutions Traditional Trade + Foodservice BE)
+31 (0)800 864 77 62 (Customer Solutions Traditional Trade NL)
+31 (0)800 864 77 63 (Customer Solutions Foodservice NL)