CSM Bakery Solutions Benelux
Noorderlaan 139
2030 Antwerpen
België

+32 (0) 641 71 15
info.benelux@csmbakerysolutions.com
https://www.csmbakerysolutions.com/nl.html

CSM Bakery Solutions

CSM Bakery Solutions - wereldwijde marktleider op het gebied van bakkerijproducten

CSM Bakery Solutions is wereldwijd marktleider op het gebied van bakkerijproducten. Onze bakkerijdivisie biedt een compleet assortiment van de beste ingrediënten en (diepvries) bakkerijproducten. Daarnaast bieden wij onze klanten alle voordelen van onze veelomvattende, wereldwijde expertise en onze vooruitstrevende technologie.

CSM Bakery Solutions heeft zich ten doel gesteld klanten te helpen om nog succesvoller te worden in hun eigen markt. Het aanbod van producten en diensten is erop gericht het leven van onze klanten te vergemakkelijken en hen te helpen de omzet te verhogen. Wij doen dit door te voorzien in zowel front-end als back-end oplossingen en door nauw met hen samen te werken. Onze aanpak omvat een gecombineerde inzet van onze mondiale resources en lokale, klantgerichte expertise. Zo maken wij gebruik van onze wereldwijde innovatie-expertise zonder hierbij de lokale behoeften uit het oog te verliezen. Dit maakt het verschil voor onze klanten en voor hun kansen op succes.

CSM Bakery Solutions biedt een breed productassortiment variërend van ingrediënten tot halffabricaten, diepvries-, afbak- en kant-en-klare producten. Tot onze klanten behoren ambachtelijke bakkers, bakkerijketens, in-store bakkerijen, industriële bakkerijen, het foodservice- en het out-of-homesegment. CSM Bakery Solutions heeft vestigingen in Europa, Afrika, de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Azië.

CSM Benelux ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, industriële brood-en zuivelproducenten, retailers en talrijke foodservice klanten.

Ons assortiment bestaat uit o.a. broodmixen, margarines, fruitvullingen, bake-off producten, muffins en donuts.

CSM Benelux is tevens de naam achter een aantal sterke merken als Waldkorn®, Meistermarken, Ulmer Spatz, Debco, Fruffi, Jelfix, Marguerite, Molco en Baker & Baker.CSM Bakery Solutions Benelux biedt volgende productgroepen aan

Bekijk al onze leden

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Unifa gebruik van cookies. Lees meer   OK