AB Mauri Belgie NV
Industriepark 2 d
9820 Merelbeke
België

+ 32 (0) 9 232 46 18
info.be@abmauri.com
www.abmauri.be

AB Mauri - Merelbeke

AB Mauri, een onderdeel van Associated British Foods plc (ABF), is wereldwijd een van de grootste producenten en leveranciers van bakkersgist en bakkerijgrondstoffen.

AB Mauri biedt de bakkers over de gehele wereld een breed assortiment aan innovatieve producten van hoge kwaliteit. Deze producten zijn het resultaat van onze uitgebreide ervaring en expertise in fermentatie- en enzymtechnologie. Deze unieke combinatie samen met onze lokale know-how op gebied van applicatie en Research & Development, dragen bij tot het creëren van een uitstekend product voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij.

Kent u onze verse Koningsgist? Dit is een zeer betrouwbare stabiele gist, al meer dan 130 jaar! De Bakkergist voor rechtstreekse deegverwerking, remrijs en diepvries. Dit is de absolute topper voor alle rijsprocessen, ook voor rauw deeg via diepvries.

En kent u onze broodverbeteraars in poeder, of pasta vorm, waarmee u de lekkerste broodsoorten kunt bakken, met een volle smaak en aroma of voor juist een fijne, malse kruimstructuur en rustige bakaard.

Wij bieden ook premixen van 20%-100% voor de bereiding van alle brood. Een verrassend ‘gezond brood’ maakt u met onze VollerKoren premix.  Deze bevat 35% meer voedingsvezels t.o.v. Volkorenbrood, smaakt heerlijk mals en blijft langer vers. Bekijk de website www.Vollerkoren.be voor meer informatie.

Heeft u al gehoord over ons nieuwe merk “Konings Liquid Solutions?” Dit is de vloeibare oplossing voor de bakker van de toekomst.

Bent u geintresseerd in een van onze producten? Bij AB Mauri helpen we u graag persoonlijk.  Neem gerust contact met ons op op onderstaand adres.AB Mauri Belgie NV biedt volgende productgroepen aan

Bekijk al onze leden

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Unifa gebruik van cookies. Lees meer   OK